lördag 10 juli 2010

Tvååker

Igår och idag har vi också varit i Tvååker med lilla Hulda, jag är så himla stolt över denna lilla dam. Hon har verkligen skött sig kanonbra dessa två dagar.

Igår när vi var på väg ner till Tvååker så rasar bilen mitt på motorvägen. Vad gör man???? Ringer gubbens son som ligger och sover, han säger direkt att jag kommer lägg nyckel någonstans. Sagt och gjort. Så långt allt väl, bilen blir omhändertagen. Hur skall vi nu ta oss den sista biten till Tvååker. Ringer först Elin på Tadpoles och undrar hur långt hon kommit, hon var redan framme. Jaha då ringer jag Eva på Little Frogs, Hon kan ju vara lite sen ibland . Japp hon var typ i Lindome, och självklart som hon sa så fick vi åka med henne. Hon stannar och plockar upp oss och vi hann itid.

Trodde att bilen skulle bli användbar igen igår, men sådan tur hade jag inte. Hur attan skall vi nu kunnat ta oss ner dit, sitter och klurar lite.......Då ringer den klaraste stjärnan i natten Laila på Joddricks och säger att jag kommer upp från Åsa och hämtar er i morgon, jag protesterar lite och säger att det kan du ju inte göra. Det kan jag visst sa hon, sen var den diskussionen slut.

Tack älskade Eva och Laila för att ni är sådan underbara människor , hoppas att jag någon gång kan gottgöra för er

Så nu tillbaka till det som hände på utställningen.......
Kritiken från fredagen lyder:

excelllent, 37 cm, Very feminin, good balance, good neck and shoulders, good and deep chest, good caracter, typical ears, moved well.
Placeringen blev 4 i juniorklass

I dag blev kritiken som följer:

37 cm, 9 måntik, nästan valp, trevligt huvud, fina ögon och öron, korrekt överlinje, bra vinklar, behöver utvecklas vidare, bra muskelansättningar, rör sig väl

Att man sen fick vara handler på Blazie gör ju inte saken mindre roligt. Ytterligare kan jag bara säga ................................................

Stort grattis till Eva och Laila för era bedrifter i finalringen Grattis även till alla andra som har haft 2 härliga dagar i värmen i Tvååker

1 kommentar:

Frideborg sa...

Oj vilken pärs ni hade för att komma på plats, vilken tur med vänner som ligger bra till.
Grattis till bra placering för Hulda. Jättefina resultat.
Tack för att du ringde och meddelade resultat efter Biancas röntgen. Kan väl säga att hela familjen så gott som bröt samman. När vi åkte hem sa ingen ett ljud.
Vi hade dålig förbindelse. Men jag ringer en dag när vi kommit hem.
Tänker på er.
Kram Marina

Terrorister ❤️

 Här kommer det lite bilder och filmer på Iris, valparna och Issa