tisdag 19 november 2013

Lilleström 16 november

Jippie......Hon gjorde det......

Bärta (Little Frogs Estola La Mancha) blev Norsk veteran Vinnare för andra året i rad och Bim veteran, är så himla glad över henne. Hon fick även CK men placerade sig inte i Bästa tik.

Kritiken: 9 årig tik, mycket god kondition, fint huvud och uttryck, goda rörelser, fin veteran, mörka runda ögon.


Dagen började ju lite tidigare dock, klockan 04:00 ringde väckar klockan och det var bara att hoppa ur sängen. Klockan 5 sätter jag mig i bilen för att hämta Eva och Basil, sen hämtar vi Sonja och Anita och sätter kurs mot Lilleström 35 mil bort.

Väl framme efter 4 timmar och någon kisse/rök/fixa kaffe paus är vi framme och har turen att få parkera i garaget och kommer upp precis där man skall gå in. Inne var det dock en helt annan historia..........Fy fan va trångt det var och fullständigt ohyfsade människor som inte verkade se eller höra att man bad om ursäkt och att man hade en kärra fullastad med grejer.

Väl framme vid ringen konstaterade jag snabbt att vi hade kunnat ta det ändå lugnare för dom var på unghundstikar/hanar så det var att sätta sig ner och försöka andas.

Dagen gick och allt gick bra. På väg hem så stannade vi på det sedvanliga Pitstoppet.........

Fantastisk dag, fantastiskt resesällskap och så mycket skratt. Tack Sonja & Eva för en mycket trevlig dag.

Inga kommentarer:

Maggie och Harry

Röntgen gjordes i fredags och veterinären konstaterade 5 valpar eventuellt trodde hon att det kunde gömma sig någon. Om 8 dagar ca vet vi...