måndag 15 juli 2013

Hoppsan hejsan.....

Nu har det gått lite tid sedan jag skrev och uppdaterade. Vart skall vi då börja någonstans.......
Kanske med att valparna flyttat och kommit till underbara familjer.

Hemi flyttade till Rasmus i Danmark

Humle bor hos Simon & Erica i Linköping

Snickers bor hos Jennica & Robert i Mölnlycke, kort kommer på dom.

Valparna är nu 14 veckor så jag har verkligen slarvat med uppdateringar, har fått nya underbara kort från mina goa valpköpare. Först är det några på Humle (Rochamgo's Faboluos Farlow)

Sen fyller vi på med bilder på Hemi (Rochamgo's Famous Falkner)
Till sist kommer det några bilder på lilla Snickers (Rochamgo's Faithful Faya)Det var lite bilder på de små godingarna som verkligen har hamnat hos underbara valpköpare, tack för att ni tar så bra hand om dom.

Första helgen i Juli är det ju som alltid dags för vår rasspecial i Gränna, stugan var bokad tidigt och glada styrde vi kosan dit på fredag förmiddag. Innan vi körde ner till campingen träffade vi Bianca med familj på Statoil då dom var på väg ner till Småland där dom skall fira sin semester. 

Ingen kan vara gladare än jag att Bianca har fått det underbara hemmet hon har, Marina, Göran, Lily och Kenny är verkligen underbara med henne och hon har fått det bästa hemmet.

Nu äter till helgen i Gränna. På fredagen var det mest att koppla av och ladda inför utställningen på lördagen, packa upp och grilla lite, ta goa promenader med hundarna och umgås med underbara människor.

Lördagen började som den brukar i Gränna, jag lite småstressad av att allt skall vara på plats och iordning, tur att man hade Sandra med sig som har koll. Underbara du <3 p="">

Bort till utställningsplatsen, fick upp tältet och la in hundarna i burarna en stund. Pratade med folk och bara myste. Utställningen var som den brukar i Gränna, Sandra visade Destiny och gjorde som vanligt ett kanonjobb med henne, hon fick ett Very Good med kritiken

Pied of very good mark and shape, good headshape, earcarrige detracs complite profile, wellboned forquaters, good topline, well angulated hindquaters, moved ok, handled well.

Mycket nöjd med hennes kritik då det bara var 3 månader efter hennes valpning. Sen var det dags för Hulda i Championklass. Hon fick Excellent men sedan oplacerad.

Darkbrindle, standard size and type, very good headshape, correct bite, staright wellboned forquaters, excellent topline, hindquaters correct, movement very good, would like a little less weight.

Sisten ut var Bärta som tävlade i Veteranklass. Hon fick Excellent och blev placerad 3 bästa veterantik <3 p="">

Blackbrindle with white, fits the standard veru good, lovely headshape, dark eyes, correct earplacement, and excellent pigmentation, level topline, correct hindquaters and move quite well.
Inga kommentarer:

Maggie och Harry

Röntgen gjordes i fredags och veterinären konstaterade 5 valpar eventuellt trodde hon att det kunde gömma sig någon. Om 8 dagar ca vet vi...