söndag 16 september 2012

MH och Kennelträff

Igår var det alltså dags för Destiny och Estrella att göra sin MH test. Vi möttes upp på klubben i kallebäck och började ladda oss själva inför vad som komma skulle. Först gick vi med runt då Tibor gick med sin Alice, en mycket trevlig tjej som jag tyckte mycket om (kanske för att hon påminde så mycket om Min Marion.

Sen var det dags för Estrella att göra sitt MH, hon skötte sig yppeligt och genomförde sitt MH med glans, tyvärr så hände det något vid skottet och hon ville absolut inte vara med längre. Hon släppte det dock så fort vi gick från den platsen och när vi var tillbaka vid klubbstugan så var hon som vanligt igen. tror inte att det kommer vara några problem för henne i framtiden. Mycket duktiga var både Therese och Estrella. Kram på er.

Lilla Destiny hade jag stor spänd förväntan på, skulle hon agera som jag trodde eller skulle det gå rakt emot?  Ja det var en fråga som jag ganska snabbt fick svar på, hon uppträdde precis så som jag hade trott. Ganska skönt att veta att jag har lärt känna denna lilla dam fullt ut.

Lite bilder från MH på både Estrella och Destiny


Efter MH var det dags att ge sig hemåt för att fixa iordning för kennelträffen som var utsatt till klockan 4. Maria var med hemma och Therese och Andreas kom strax efter. Det kokades pasta och stektes kycklingfiléer till salladen. När klockan slog 4 kom Sandra och Molly, Micke och Azzra. Nu vart det dags för mat i trevligt sällskap. Vid halv 7 kom Eva Lindquist förbi och fick träffa valparna efter Hulda. Therese hade gjort en fantastisk tårta som var så god.

Tack till er alla som kom, ni gör hela detta med hunduppfödning värt allt. Tack alla mina goa valpköpare ni är guld värda.Tack alla som förgyllde min dag. Stor kram till er

1 kommentar:

Frideborg sa...

Jättehärliga bilder det syns att de har kul allihopa.
Kram Marina

Maggie och Harry

Röntgen gjordes i fredags och veterinären konstaterade 5 valpar eventuellt trodde hon att det kunde gömma sig någon. Om 8 dagar ca vet vi...