måndag 30 januari 2012

Så jävla trött !!!!!!!

Nu har det hänt som jag trodde inte kunde hända, jag är så jävla trött på hela hundvärlden. Hugg i ryggen, stick i sidan, slag mot huvudet. Det är vad uppfödare och hundmänniskor sysslar med i dag. Folk är så fruktansvärt elaka och hoppar på varandra utan att ta hänsyn till hur dom beter sig och hur det uppfattas utifrån.

Jag försöker leva efter devisen att "så som du själv vill bli behandlad skall du behandla andra". Nu skall inte jag sitta på mina höga hästar och säga att jag är felfri för det är jag definitivt inte och det är jag väldigt glad över. Tänk om det hade varit så, då hade jag inte haft mer att lära och det hade ju varit tråkigt.

Problemet som jag ser det är att folk inte tar sig tid att prata med varandra utan kör på i ullstrumporna och sen kommer det skit efteråt. Tråkigt att se en sådan utveckling, hur skall blivande hundägare och redan nyblivna hundägare se på oss som är "gamla" i gamet.

Vi visar ju inte en speciellt vacker sida av hundägandet, ja jag säger vi för att vi alla någon gång gör saker som vi förhoppningsvis ångrar. Jag skäms ibland över både mig själv och andra hundägare som förstör så mycket.

Ta ett sådant exempel när man kommer till en utställning, då kan man se olika "läger" och ve dig om du så mycket som pratar med någon annan i ett annat läger eller grattar nån som inte är omtyckt i ditt "läger". Fy fan säger jag bara.

Nu blev det rörigt för mig och förmodligen för de stackare som försöker läsa mitt inlägg. Var bara tvungen att få ur mig det för att kunna gå vidare utan att se mig om.

Stor kram till ALLA hundmänniskor därute, tänk på att alla är lika mycket värda........

1 kommentar:

Frideborg sa...

Bra Nina!!! Ut med skiten. Det är ren jäkla avundsjuka. /Kram på dig och voffsingarna

Maggie och Harry

Röntgen gjordes i fredags och veterinären konstaterade 5 valpar eventuellt trodde hon att det kunde gömma sig någon. Om 8 dagar ca vet vi...