onsdag 14 september 2011

Skåneland

Nu i helgen var det dags för en liten rundresa i västra Skåne, på lördagen står Sydsvenska Terrierklubbens utställning i Bjuv på programmet. Domare i ett lerigt Bjuv var Patrik Cederlöf. Vi fick campera med Irené i hennes tält. Tack snälla Irené. Kram

Hulda fick Excellent med CK och slutade som 4:de Bästa tik, hon fick en jättebra kritik av Patrik. Hon blev också utsedd till Bästa unghund vilket innebar att hon skulle in i stora ringen för att tävla mot alla de andra unghundarna, där gick det inget vidare. Hon blev inte uttagen av Siv Jernhake, men jag är så glad för min lilla skrutta ändå.

Jag bad Philip Öst att ta lite bilder på henne och det gjorde han. Här kommer dom:
Tack snälla Philip för de underbara bilderna på Hulda.

Efter utställningen var det dags att åka till vandrarhemmet där vi skulle campera över natten. Det var jag, Sonja och Eva. Ett mysigt vandrarhem där dom hade speciella rum för hundar som låg lite avsides. Efter att vi hade installerat oss gav vi oss iväg till Evas valpköpare som bor strax utanför Bjuv. Där bjöds vi på en helt fantastisk middag (nästan så man är mätt fortfarande) och en mycket trevlig kväll. Trötta och mätta åkte vi tillbaka till vandrarhemmet för en god natts sömn.

Upp med tuppen (har en tupp som gal som alarm på telefonen) käka frukost och styra kosan till Helsingborg och Sofiero, även denna dag fick vi campera inne hos Irené i hennes tält. Min valpköpare Therese var nere med familj och Estrella. premiär på officiell utställning för lilla Estrella. Hon behöver dock mer träning, men skötte sig väldigt bra ändå. Tack Therese för vad du gör med den lilla.

Dagens domare var Cindy Pettersson och jag var faktiskt lite nervös. Hulda gjorde dock vad hon alltid gör, hon skötte sig exemplariskt. Hon fick Excellent med CK och blev placerad som 4:de Bästa tik med en helt underbar kritik.

Jag vill också gratulera Johan och Maria till Championatet på  Tilly, samt till grupplaceringen i stora ringen.

Tack alla för en mycket trevlig helg.

1 kommentar:

Frideborg sa...

Vad spelar det för roll om man inte är 1:a? Du e bäst Hulda och därmed jämt.
Kram Marina

Maggie och Harry

Röntgen gjordes i fredags och veterinären konstaterade 5 valpar eventuellt trodde hon att det kunde gömma sig någon. Om 8 dagar ca vet vi...