fredag 7 januari 2011

MyDog 6/1 2011



Igår var det en helt otrolig dag, vi var på MyDog med Braxton (Rochamgo's Bubbly Braxton) äg. jeanette Kjear och Hulda (Tadpoles Dysnomi). Kan ju säga att dagen kunde inte ha slutat bättre. Men det började med Braxton som fick en 2:a pga som jag tolkar det för öpnna öron och för mycket vitt i ögonen. Hur som helst så skötte sig lillkillen alldeles utmärkt. Jag är en mycket stolt  uppfödare. Sedan var det dags för Zerak (Little Frogs Nepenthe Merlot) äg. Åsa Dahlberg att göra sin debut i officiell klass, kunde ha gått bättre, han fick en 3:a.

Varför begriper jag inte, men det är ju domaren som dömer. han precis som Braxton skötte sig dock alldeles utmärkt. Vackra fina Blazie (Rochamgo's Blushing Blazie) äg Lotta, gick i samma klass som Hulda. Tyvärr så såg jag inte så mycket av hennes bedömning eftersom jag var helt inställd på min och Huldas uppgift. Hon fick också en 2:a, men vad gör det . JAG ÄR VÄRLDENS STOLTASTE UPPFÖDARE för dessa hundar har världens goaste temperament och skötte sig så bra. Tack jeanette och Lotta (Laila) för allt gott ni gör med mina vitingar. Kramar


Sen var det dags för Hulda att göra entré i ringen, hon skötte sig så himla bra. Hon blev 1:a i unghundsklassen med CK. Sedan går hon och blir Bästa tik med CERT och CACIB. Dagen avslutades med att hon blev BIM, så himla stolt är jag över denna tjej.


Idag är det dags igen, får väl se hur det blir idag. I vilket fall som helst så är jag supernöjd med bägge hundarna.

2 kommentarer:

Frideborg sa...

Jättefina bilder !
Tack för besöket hos dig och alla hundar. Nu när vi hälsade på hos er fick jag smak på mer hundar. Jag skulle kunna ta alla med mig hem.
Härligt temprament allihop.Och dom älskade mig lika mycket som jag dom(tror inte det beror enbart på godiset i mina fickor,hehehe)
Kramiz Marina

Nina sa...

Tack själva för en underbar helg. Nej jag tror inte att det är godiset som gör att dom älskar dig, utan det är du som person. Gött att vi ses snart igen. Massa kramar

Terrorister ❤️

 Här kommer det lite bilder och filmer på Iris, valparna och Issa