söndag 25 oktober 2020

Oktober och väntans tider

Nu är man i Stockholm och skall vara med när Olivia (Huldas dotter) skall få sin första kull. Det skall bli så spännande. 
Hemma i Göteborg är det också väntans tider. Dolly skall ha sina valpar i början på november. Dolly är en liten tjockis denna gången.
Perfekt att dom skall ha med 6 dagars mellanrum.


torsdag 10 september 2020

Goda tider

Jag vill passa på att tacka alla mina valpköpare och fodervärdar för det fantastiska jobb ni gör med hundarna. Utan er hade jag inte varit den jag är och kommit lika långt. Vill även tacka de underbara människor jag har runt mig och som tar tag i kragen på mig ibland när jag är på väg att spåra ut, ni är fantastiska ❤

Lång tid mellan juli och september :)

Herregud vad tiden går fort och man lovar sig själv varje dag att man skall sätta sig ner och uppdatera bloggen. Nä då händer det alltid nåt som gör att det inte blir den dagen heller.

Sommaren har ju inte varit som den brukar på något sätt, inga utställningar och taskigt väder för det mesta. Inte mycket att vara glad över. Dock finns det en stor ljusglimt i allt elände. Valparna efter Maggie och Harry har fått fantastiska hem och sköter sig bra.


Här kommer även ett kort på min fantastiska fodertik som bor hos Emma och Dennis


Kommer även nya fina kort på lilla killen Ziggy, som nu har blivit hela 5 månader. 


Dolly är parad och beräknas valpa i början på november, hanen jag har valt att para henne med är Sandstaffs Walk With Me "Frank"

I slutet på september kommer jag även att para en tik till. mer info om den kombon kommer senare.

torsdag 16 juli 2020

Låt mig introducera lilla Märta

Märta som egentligen heter Rochamgo's Lady Lea-Francis är född den 10 juni och kommer stanna hemma i kenneln. Ser verkligen fram emot att se henne utvecklas och föra min avel vidare.

Valparna efter Maggie och harry

Har inte uppdaterat på länge och tänkte nu att det var dags. Här kommer ett gäng härliga bilder på de små godingarna. Alla valpar är sålda

Oktober och väntans tider

Nu är man i Stockholm och skall vara med när Olivia (Huldas dotter) skall få sin första kull. Det skall bli så spännande.  Hemma...