måndag 18 juni 2018

Nordic Terrier Show 2018


Då var man hemma igen efter en helg med trevligt folk och utställning.Vilken stämning. Underbara härliga människor har man träffat. Fått mängder av goa kramar. Sett fantastiskt fina hundar. 

Det har varit så kul att träffa alla som var på ÖSTEKs utställning Nordic Terrier Show. Vilka fantastiska resultat i finalringen båda dagarna. Grattis till alla!!  I går fick Lucia Very Good och Dolly fick ett slätt Excellent. Dom var jätteduktiga bägge två och jag är så stolt över dom.

På lördagen fick Lucia Very Good och Dolly fick ett slätt Excellent. Dom var jätteduktiga bägge två och jag är så stolt över dom.

På söndagen fick Lucia Excellent och blev 2:a i sin klass och Dolly fick ett slätt Excellent. Både igår och idag var det 16 öppenklass tikar så det var lite konkurrens. Jag fick även äran att ställa underbara Olivia idag. det gick kanon.... Hon kom 2 i valpklass 6-9 månader med HP. Så stolt över det lilla hjärtat


Tack till alla underbara människor som jag mött i helgen.....

Tack Fanny och Lina för fina bilder


Inga kommentarer:

Maggie

Idag är Maggie här och det är fullt ös. Alla vill dock inte leka lika mycket som Maggie vill så hon fick vila en stund i köket. Passade då p...